"Vårt hus" är till salu

När jag och J har varit ute och promenerat har vi ofta gått förbi ett hus en bit härifrån. Huset har under hela det senaste året hållt på att renoverats och ofta har vi stannat och tittat vad som hänt sedan sist och ofta har vi även undrat varför ingenting händer - vill inte de som äger huset få det klart så att de kan flytta in?

Ibland har vi skämtat om att huset renoveras till oss och när huset väl kommer vara klart kommer någon att dyka upp och fråga oss om vi vill ha det och flytta in. Orealistiska drömmar, visst, men det gör ju ingen skada.

Idag fick J dock se en försäljningsannons för "vårt hus". Det ska tydligen säljas! Det har renoverats och gjorts om under mer än ett års tid bara för att säljas! Helt galet. Något utropspris är inte satt, men taxeringsvärdet är lite över 6 miljoner, så billigt kommer det inte bli.

Nedan (och
här) kan ni se en fejkad bild av huset (huset har ännu inte de där balkongerna och andra schyssta attribut som finns på bilden (skissen). Tro mig, vi gick förbi idag. ;)


Ingen kom dock ut och gav bort huset till oss idag när vi gick förbi. Verkar som om det inte händer så ofta.. :P

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

URL/hemsida:

Kommentar: