Spartips #2Mitt andra spartips bygger på principen att modet och stilen hela tiden förändras och även om man gärna vill köpa nytt så är det kanske inte alltid möjligt. Därför gäller det att ta till vara på de resurser man har.

spartips

De flesta av oss har en hel del kläder vi inte använder. Tröjor och linnen som försvinner längst in i skåpet och liksom alltid ligger där inne som en bortglömd trasa. Därför är det ofta bra att städa igenom garderoben ibland, att tvätta och vika kläderna snyggt. Har du tur återupptäcker du dina gamla bortglömda kläder - kläder som kanske inte passade så bra då, men som nu passar perfekt till de där jeansen eller den där tröjan.

spartips

Har du ont om garderobsplats råder jag dig att packa ner säsongsbundna kläder och ställa i källaren eller dylikt. När säsongen kommer åter tar du fram kassen och vips hittar du flera kläder du hade glömt att du hade. Även gamla jeans kommer lätt till användning och eftersom jeansmodet varierar kan även dina gamla slitna jeans vara precis det som behövs för att du ska få den rätta looken på din outfit.

Det är ibland underbart att återupptäcka gamla favoritplagg som hamnat långt in i garderoben. :)

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

URL/hemsida:

Kommentar: