gammal

Jag börjar bli gammal. Eller kanske är det enbart åldersnoja? Men jag känner mig inte så där ung och fräsch längre. Och jag som inte ens har någon anti-rynk-kräm. Bör nog genast införskaffa det. Eller plastikoperera mig. Fast det vill jag inte. Dessutom skulle jag inte ha råd. Vad sägs om det - en alldeles för gammal tant utan ant-rynk-kräm och inte ett öre i inkomst. Jag borde nog ta tag i det snart. Annars får jag väl bara ännu fler rynkor...

gratisbio är bra.. och gratis..

Det finns en sajt som heter Gratisbio - helt klart den bästa gratissidan på nätet, där man kan samla poäng genom att klicka på länkar och så vidare. Tillslut så får man gratis bio-biljetter, eller så kan man samla vidare och få presentkort på kläder istället. Dessutom kan man få poäng när man handlar på nätet och ska man ändå köpa någonting så är det väldigt bra att kunna samla poäng samtidigt! :)

När man värvas får man 50 poäng för att registrera sig plus 25 poäng om man blir värvad av någon annan. (Så det är bättre att bli värvad än att registrera sig själv helt enkelt...) Om du tillåter mig värva dig så ska du använda dig den här länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100056 eller så kan du ange namned FluffFairy som värvare.


Dessutom får man extra poäng om man skriver om Gratisbio på sin blogg, så därför får ni läsa om det.. :P

Så joina gratisbio!

med mål att bli ingenting

Tisdag 7 november 2006:

Ibland vet jag inte ens vad,
men jag saknar mål och mening
och livet är en stum massa
där längtan efter någonting annat
förblindar det som faktiskt finns
och jag ser inte längre
när jag går omkring i en dimma
och drömmer om vad jag passerar
jag har fastnat i samma nedtrampade hjulspår igen

och jag undrar om jag någonsin kommer komma loss.Tiden går långsamt framåt och de där hjulspåren är fortfarande lätta att halka i.