30. Hänger (nr 114)För någon vecka sedan var jag och sambon ute och promenerade och helt plötsligt fick vi syn på ett antal linor som var fastspända mellan två träd. På linorna fanns borttappade vantar upphängda tillsammans med skyltar som "Gråt inte över tappad vante" och "Vante söker Vante - en mötesplats för borttappade vantar". En riktigt rolig grej som jag definitivt var tvungen att fota.

Och om jag tappar bort en vante någon gång så vet jag nu var jag ska leta.

29. Tårta (nr 320)När jag fyllde år i början av februari bakades denna mumsiga tårta med chokladbottnar, marängbottnar, vaniljkräm, chokladkräm, bär och grädde.

28. Smycke (nr 264)Det här vackra armbandet från
Blåvinge vann jag för några veckor sedan och det är faktiskt till och med vackrare i verkligheten än på bild.

27. Snöflinga (nr 267)När jag hade bråttom till ett möte häromdan märkte jag att det snöade. Tydliga snöflingor dalade sakta ner och landade på mig, men bråttom som jag hade hann jag inte ta fram kameran. Som tur var så snöade det fortfarande precis lika vackra snöflingor när mötet var slut.

Det röda är min halsduk.

26. Kändis (nr 151)På Malmö Reptilcenter bor denna papegoja. Han heter Douglas och är runt 42 år gammal. Dessutom är han faktiskt en kändis. Han var nämligen med i filmerna om Pippi Långstrump där han spelade Pippis pappas papegoja. Det kallar jag en riktig kändis!

25. Gåva (nr 100)När jag fyllde år i förra veckan fick jag paket av min kära syster. Men innan de öppnades var jag självklart framme med kameran och fotade. :)

I det här paketet fanns en extension till sällskapsspelet Carcassonne som vi spelade en hel del den helgen.

24. Prickig (nr 223)Temat prickig får gestaltas av detta prickiga blad från en växt i växthuset i Botanska trädgården i Lund.

23. Varning (nr 333)En varnande skylt inne på Malmö Reptilcenter. Vi såg dock inte särskilt mycket av krokodilerna.. och i det grunda vattnet (ca 30-40 cm) tror jag ändå inte att någon hade tänkt ta sig en simtur heller...

22. Origami (nr 209)På internet hittar man ofta mycket intressanta saker, för ett par veckor sedan lyckades jag surfa iväg på toilet paper origami. Fråga mig inte hur jag kom in på det ämnet från första början, för det har jag ingen aning om, men i alla fall så tyckte jag att det verkade roligt och surfade vidare på ämnet. Sedan var jag självklart tvungen att testa själv och det är varken särskilt svårt eller jobbigt att vika till någonting fint på toarullen när man ändå sitter där.

Snyggt?

21. Jo-jo (nr 127)Skånetrafiken bytte under slutet av förra året till ett nytt sorts busskort - jojo-kortet. Tycker det passar perfekt på temat jo-jo.

20. Glömd (nr 87)Den här grävskopan har glömts ute i sandlådan och begravts i snön. När jag nämnde den för min sambo sa han att den även legat i sandlådan under ett antal år. Troligtvis är det någon som har glömt av den en gång i tiden.

Min dator är fortfarande seg och i behov av rensning, men jag ignorerar det och har bestämt mig för att jag kör igång här igen ändå. Så nu blir det några foton om dagen tills jag är ikapp igen. Förhoppningsvis vill säga. Det där med ett foto om dagen var lite jobbigare än jag hade tänkt mig..