Gratis trisslott

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de trisslotten inom kort!

Själv hoppas jag såklart på en vinstlott! :)

Ett försök att driva bort regnetFinns det någon motsats till en regndans? Kanske går det att driva bort regnet med en vacker vårbild?

Jag tänkte i alla fall att jag gör ett försök, för jag önskar verkligen att det slutar regnar och blir sommar snart!

Regn

Söndag kväll och det regnar ute.

Så.

Jag tänkte att det var dags att försöka överföra bilder från min kamera och till datorn. Men det har blivit en otrolig mängd bilder de senaste två (tre?) veckorna, så kameran är överfull och överföringen långsam. Kanske överför jag bara hälften och väntar med resten till imorgon?

Nu ska jag fixa någonting att äta.Off to Prague!Idag åker vi till Prag! Det ska bli underbart att komma bort ett par dagar, men tyvärr visar väderprognosen tydliga tecken på att det kommer att regna och vara mulet. Min plan hade ju annars varit att bara sitta i solen och ha det gott, dricka kaffe och titta på människorna som går förbi. Nu får vi väl se hur det blir. :) Det ska i alla fall bli skönt att komma iväg!

Vi ses!

Jag har bestämt migDet har tagit ett tag lite av och till, frågan om
hur jag ska göra med bloggen och bloggandet, men jag har i alla fall bestämt mig. Kanske beror det på att det faktiskt inte bara är min syster som hittar hit någon gång ibland, kanske beror det på att jag egentligen inte vill sluta, kanske beror det på någonting helt annat, men jag har i alla fall bestämt mig för att försöka igen.

Jag har bestämt mig för att försöka återuppta bloggandet.

Fast inte riktigt än, för på tisdag tänkte jag istället försöka åka bort en vecka till Prag. Men därefter är tanken att jag så smått kommer uppdatera lite då och då. Men vi får se hur mycket det blir.

Lägger ner gör jag i alla fall inte. Punkt. :)

Att vara eller inte vara...

Jag har enbart en fråga.

Bör jag försöka återuppta bloggandet, eller bör jag helt enkelt lägga ner/ta paus på obestämd tid?

Vad tycker du?