Julklappstips till pojk- eller flickvän

Jag tänkte komma med lite julkappstips! För ett tag sedan lade jag nämligen en beställning hos CoolStuff på två av deras produkter, som jag snabbt fick hem i brevlådan.

Det första jag beställde var Spa lights (som tyvärr är slutsålda för tillfället). Spa lights är små lampor som fungerar i vått och torrt för att man ska få lite mysigare stämning hemma. Det första jag gjorde när jag fick hem dem var att leta reda på några batterier och fästa lamporna på badrumsväggen (det finns en sugpropp för detta ändamål). Jag har ju inget badkar, så att flytförmågan fick jag testa i handfatet.


När jag fäste sugproppen på väggen höll den inte riktigt vad den lovade, för efter ett tag hördes en duns i badrummet och lampan låg på golvet och därför lade jag den bara på en duschhylla när jag senare skulle duscha. Men det blev definitivt en mysigare stämning i badrummet av att släcka lampan och bara duscha i ljuset av två stycken Spa lights. Flyttestet i handfatet lite senare klarade den galant.

Om jag fick välja helt själv skulle jag gärna velat ha ett varmare ljus i lamporna - ljuset är väldigt sterilt, kallt och vitt, men eftersom det skulle kräva en mer avancerad lysdiod om man istället skulle ha "varmt" vitt ljus, så förstår jag att man inte har det.

Trots det kalla ljuset och de dåliga sugpropparna så älskar jag dessa spa lights. Varför då? Jo, för att jag har hittat ytterligare ett användningsområde till dem, nämligen som sänglampa! De är perfekta när man ska ligga och läsa sent på kvällen, eller om sambon ligger i sängen och läser när jag försöker sova. De har lagom mycket ljus, är otroligt behändiga och funkar perfekt som läslampor! Dessutom gillar jag faktiskt att kunna släcka ner lite i badrummet när jag duschar, det är väldigt avslappnande! :) Skulle vara kul att testa dem i ett riktigt badkar någon gång!

Betyg: 4/5 (pga det annorlunda användningsområdet)Det andra jag köpte var Förspelstärningar. Detta är en perfekt julklapp till en pojkvän eller flickvän. Tanken är att man slår med båda tärningarna och får då reda på vad man ska göra, som exempelvis "KISS" och "NECK". Tärningarna ska också vara självlysande för att kunna användas i mörker.


Tärningarna kan ge en del underliga kombinationer som "TICKLE EARS", men de är roliga och det är ganska spännande att använda sig av dem. De lyser dock inte särskilt bra i mörkret om man inte laddar dem länge under en lysande lampa och inte ens då håller de sig självlysande särskilt länge. Men jag rekommenderar tärningarna om man vill hitta på någonting nytt och lite extra pirrigt tillsammans med sin pojk- eller flickvän, så varför inte ge bort dem i julklapp? ;)

Betyg: 4/5


(Bilden på tärningarna har jag lånat från CoolStuff eftersom mina egna är nerpackade någonstans inför flytten på fredag.)
Claudiaskrev 2010-12-13 @ 19:49:50 URL: http://claudias.blogg.se/
Älskar Cool Stuff! Köper nog snart tvålnäsan därifrån! :D Händer något speciellt i kväll? :-)
ullamariaullaskrev 2010-12-13 @ 22:22:57 URL: http://www.mittlillahimmelrike.blogspot.com
Tack för att du är med å tävlar på min blogg.

kram ullamaria
josefinskrev 2010-12-14 @ 09:02:45 URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Idag är det en ny spännande tävling i bloggen - glöm inte att delta! <3
Emma StarLeafskrev 2010-12-14 @ 22:06:33 URL: http://emmastarleaf.blogg.se/
Hej, fin blogg du har!:D

Var gärna med i min tävling på bloggen där du kan vinna den perfekta julklappen för din pojkvän/bror/pappa, de brukar vara de svåraste att hitta något till;)

Kram!
Erikaskrev 2011-07-12 @ 23:43:42 URL: http://djurförsäkring.net
Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

URL/hemsida:

Kommentar: