Okänt

Jag var inte beredd när jag fick stafettpinnen i Fotostafetten som nummer 2 i stafetten. Jag hade inte uppmärksammat att stafetten hade startat och inte heller att jag var med som andra person i det ena stafettlaget.

Gunside gav mig temat OKÄNT och jag kan erkänna att jag har haft lite bryderier idag om vad jag ska visa på det temat. Tillslut bestämde jag mig i alla fall för följande tre bilder - som alla på sitt eget sätt, visar något som är, eller har varit okänt.


Min förra digitalkamera gick sönder i mars förra året genom att skärmen fick ett slag och LCD-displayen slutade fungera. Förutom att det inte längre gick att se hur kameran var inställd eller hur bilden skulle bli, så fungerade kamaran bra. Huruvida fotona blev bra eller dåliga, sneda eller ofokuserade var okänt ända tills jag överförde dem till datorn. Den här bilden var en av de tidigar okända bilderna. Varför solstrålarna uppför sig som de gör är också okänt.
I min andra bild går väljer jag att visa upp en staty. I Budapest finns nämligen en staty av krönikören Anonymus. Han skrev detaljerat ner en del av Ungerns historia under 1100 och 1200-talet, men vem han egentligen var är fortfarande okänt.
Även i Sloveniens huvudstad Ljubljana finns en tämligen okänd staty. Den har faktiskt hittills bara skådats vid ett tillfälle och tittar man närmare ser man att flaggan är misstänkt lik en flagga från en inte särskilt okänd hamburgerkedja. Vem mannen i bakgrunden är och vad han gör där är även det okänt.
Jag skickar vidare stafettpinnen till Kadermo och temat får bli BAKSIDA. Lycka till! :)

Titta gärna in och kolla hur det går för stafettlagen i fotostafetten här.
HedwigKadermo, dvs Hedwigskrev 2010-01-29 @ 22:17:49 URL: http://kadermo.wordpress.com
Tre fina motiv på ordet Okänt. Jag kollade din blogg minst varannan timme idag för att vara beredd så fort du var klar. Tack för temat Baksida, det passerade ett antal alternativa baksidor innan jag bestämde mig.

Ha en trevlig helg !
Marieskrev 2010-01-30 @ 00:36:58 URL: http://leyaridgeback.blogg.se/
Roligt inlägg i tävlingen, jag är jättespänd på vad jag ska få för uppdrag... Kul grej det här!!!
Carolinaskrev 2010-01-30 @ 20:08:19 URL: http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/
Hej! Med tanke på att du deltagit i en/flera av mina tävlingar förut så tänkte jag berätta att jag nu dragit igång en ny. Du kan vinna riktigt fina ljuslyktor från Jo-line.se :)http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/2010/january/tavling-ljuslykta-varmeljus.htmlOm du inte vill ha denna sortens information så ber jag hemskt mycket om ursäkt.

MVH Carolina
Louiseskrev 2010-01-31 @ 09:05:17 URL: http://www.louisealexandersson.se
haha, bra tolkning. sista bilden va ju kul, mellanbilden va läskig.Hälsningar Louise
Pennelinaskrev 2010-01-31 @ 15:53:30 URL: http://pennelina.blogspot.com/2010/01/fotostafetten-ljuset.html
Härliga bilder! Den mittersta är ju helrå! Inte ofta man får ta sådana :-)Kram från Pennelina
Kattisskrev 2010-02-01 @ 09:48:12 URL: http://designkatrinaliden.blogspot.com
Hejsan! Du har vunnit tröstpris hos mig! Kolla in och hör av dig till mig sen med tankar/idéer! :)
Barbro Sskrev 2010-02-02 @ 11:54:42 URL: http://konstbarbro.blogg.se/
Fantastiskt bra tolkning av temat. Du har verkligen lyckats bra, inte minst med statyerna, gillar nr 2 för dess mystiska framtoning. Jag tyckte att det tema jag fick, Oväntat, var svårt, men detta hade varit ännu tuffare,för mig alltså :).
Camilla-Bilder Av Livets Lustskrev 2010-02-02 @ 17:30:10 URL: http://livetslust.blogspot.com/
Perfekta foton för temat....

Kul detta med bildstafett, jag fick mitt tema i morse och har redan skickat iväg pinnen till nästa person….

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

URL/hemsida:

Kommentar: