Torsdagsfoto - Någonting att äta, någonting att drickaNär jag för en gångs skull var vaken ganska sent igår så tänkte jag att jag kunde ju lägga ut torsdagsfoto redan innan jag gick och la mig, så jag letade fram bilden och skulle logga in på blogg.se, som passande nog inte fungerade hos mig igårkväll. Jaja, som vanlig ordning så lägger jag därför ut mitt bidrag nu på morgonen/förmiddagen. Det blev en konstnärlig bild idag och jag kan tala om att det tog lite emot att röra konstverket ovan när den skulle ätas upp. Väldigt gott var det dock. :)

Torsdagsfoto - "Någonting att äta, någonting att dricka"
Helena Kulleskrev 2010-01-28 @ 09:12:51 URL: http://https://kullefotoblogg.wordpress.com/
Jösses så vackert, som en tavla. Synd att äta upp dej ju :)

Ha en fin torsdag.

/Helena
Mariaskrev 2010-01-28 @ 09:32:25 URL: http://minaordminabilder.wordpress.com
Den desserten var verkligen ett konsverk.

Snygg och fin bild!

HA en bra dag!

/Maria
Pialottaskrev 2010-01-28 @ 12:46:28 URL: http://caffepaus.blogg.se/
Så fint upplagt på tallriken .. ser så frestande ut:-) Vad beträffar blogg.se .. så blir jag knas där snart.. det var så himla jobbigt senare i går.
Mariaskrev 2010-01-28 @ 21:18:02 URL: http://mariabelgien.blogspot.com
Vilket konstverk. Snyggt!

Ha en trevlig kväll
Anneliskrev 2010-01-28 @ 21:27:22 URL: http://alafoto.se/blogg
Så otroligt snyggt upplagt! Jag har nog aldrig sett en tallrik så fint upplagd! Du jobbar med det gissar jag!! Superfint och kanonbra tolkning!!och jag förstår absolut att det tog emot att förstöra det genom något så banalt att äta upp det! ;O))
Helena på Fotostafettenskrev 2010-01-28 @ 23:30:54 URL: http://fotostafetten.blogspot.com
Hej!Nu har Fotostafetten dragit igång med lag 2 och du är deltagare nummer 2 på listan. Inom ett par dagar bör du få ett tema av personen som är före dig och sen har du två dagar på dig att skicka stafettpinnen vidare och lämna ett nytt tema till nästa person. Vill du göra det snabbare får du så klart göra det :)Så här fungerar Fotostafetten:

* Blogga din triss på det tema du får av personen före dig.

* Hitta på ett nytt tema till nästa person på listan.

* I ditt stafettinlägg ska du skriva vilket tema du ger till nästa person, länka till denna, samt länka till Fotostafetten.

* Skriv en kommentar hos personen efter dig och berätta vilket tema du ger henne/honom. Det är så du skickar stafettpinnen vidare.

* Du har två dagar på dig att fullfölja din sträcka av stafetten.Hela listan över stafettlaget finns i bloggen nu och när du är klar med din sträcka får du gärna lämna en kommentar med en länk till ditt inlägg så att jag kan länka tillbaka till dig.Hör av dig om du har några frågor eller om du inte längre har möjlighet att vara med i stafetten.Välkommen till Fotostafetten och lycka till!
Gunsside - Norwayskrev 2010-01-29 @ 01:43:56 URL: http://gunsside.blogspot.com/2010/01/fotostafetten-omgang-1-lag-2-nr1.html
Hei Fairy - da er mitt bidrag "från ovan" klart.Her er din utmaning fra meg ; UKJENTreglene ligger fra Helena i innlegget over.

Lykke til ;)
TurboLotteskrev 2010-01-29 @ 15:31:56 URL: http://www.turbolotte.blogspot.com
Det der var jo utrolig stilig. For en god idè!

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras inte)

URL/hemsida:

Kommentar: