Studieförsäkran

För att få mina sista välbehövliga slantar från CSN behöver jag bara fylla i min studieförsäkran som ligger framför mig på bordet. Det enda kruxet just nu är att även skolan måste intyga att jag studerar - på samma blankett. Tidigare fick min exjobbs-handledare noggrannt fylla i ett handledarintyg om att jag studerar och är handledd osv och nu behöver CSN ytterligare intyg från skolan på att jag är registrerad. Och det skulle väl egentligen inte vara något problem - om det inte var så att ALLA är på semester. Min handledare har semester en månad, studievägledarna har semester till mitten av augusti och institutionen är tom på folk. Så, vad gör jag????

Jag vet faktiskt inte.

Död fästing

Igår kväll när jag tänkte på att jag glömde kolla efter fästingar under gårdagen så såg jag direkt en fästing på mitt vänstra knä. Ganska stor var den, typ 3 mm, men konstigt nog var den död. Helt platt och intorkad. Tyvärr fick vi inte ut hela fästingen trots att både jag och sambon försökte, så en bit av käkarna sitter nog kvar.

Jag blir mer och mer orolig för fästingar för vart år som går, de är så otäcka små djur. Sedan fick ju sambons mamma borelia i början av sommaren och hela foten svullnade upp, så att det är otäcka små krabater är ingen överdrift.
När vi i alla fall fått bort så mycket vi kunde av fästingen, skulle vi hämta lite desinfektionsmedel - men hittade det inte! Vi kom båda ihåg att vi rensade i badrumsskåpet och lade den stora påsen med sårtvätt och andra nödvändigheter på ett mycket bra ställe. Dock verkade stället vara väldigt bra och logiskt uttänkt, så vi hittade det inte trots att vi sökte igenom hela lägenheten och alla möjliga ställen. Är det inte otroligt att man kan lyckas lägga undan något med tanken att "här hittar jag det lätt" och sedan totalt glömma bort det och när det väl kommer till kritan så hittar man inte det man letar efter.

Precis när vi var på väg att ge upp tittade jag återigen i en låda ovanför garderoben i hallen där jag misstänkt att påsen kunde ligga och som var ett av de första ställen vi kollade på - och jovisst, där under cykelhjälmen och häxhatten låg påsen. Numera är den tillbakaflyttad till en påse i badrummet och där får den nog förbli.

Home, sweet home...

Efter en lång dagstur genom Österlen har vi äntligen kommit hem till lägenheten. Och trots att den är liten är det otroligt skönt att komma hem...



Jag har många oskrivna inlägg och en mängd bilder att dela med mig av. Vi får se om jag lyckas få det gjort någon gång. Det återstår att se. :) Nu ska jag nog i alla fall slappa lite och njuta av att vara hemma.

Loppis en tidig söndagsmorgon

Sambon ville iväg på loppis i Brunnsparken på söndagen, något som tydligen är jättestort. Planen var att han skulle vara där redan vid sju, men klockan ringde och ringde och det var väl ungefär vid sju vi vaknade. I alla fall så skjutsade jag honom dit och gick själv runt en stund, jag var nämligen nyfiken på hur stort det var.

Och jösses, när jag varit där en stund, tittat på tillräckligt mycket och bestämde mig för att åka hem för att vila en stund, så var det fortfarande bord som ställdes upp och bilkön med människor som skulle dit och sälja sina saker ringlade sig lång med minst 20-30 bilar på väg till området.





När jag plockade upp sambon någon timme senare hade han fyndat tre glas med grön snirklig kant - varav ett tyvärr slogs sönder direkt i diskhon hemma - och ett par vandringsstavar för 40:-. Underbart, nu har vi varsinn till fjällen. Lätta och justeringsbara är de. :)

En rosa bimbo?

Igår gick jag och J och satte oss på bryggan vid badplatsen en stund. Blekinge skärgård är så vacker. Den här dagen fick vi dock se någonting som ingen av oss sett förut.

Ner på stranden kom nämligen en tjej och en kille, i 35-års åldern. Killen såg ut lite som mammas prydliga pojke med skjorta och typ friluftsbyxor. Tjejen bar rosa bikinitop som väl framhävde hennes inte helt minimala byst. Till det ett par svarta långbyxor och högklackat som hon hade en hel del problem att gå med i gruset på gången och gräset ner till vattnet. Det såg mycket lustigt ut.

När de väl suttit på stranden ett tag bestämde de sig för att sola. Han lade sig ner i fullt påklädd utstyrsel, medan hon tog av sig till bikini. Och sen - för första gången fick vi se en tjej sola i bikini och högklackat!! Det såg otroligt komiskt ut. :)

Calle röker fisk!!

Sverigessvenskastejobb-Calle röker fisk i Smygehuk. Kolla själva här: Röka fisk!

Det allra bästa är att det innebär att JAG har vunnit en natts fritt boende på STF i sommar. Det är helt perfekt eftersom vi ska upp till fjällen om en vecka och bo i fjällstugor :) Och för en person med lite snål ekonomi är det ett utomordentligt bra bidrag till kassan. This is just perfect!!! :)

Jag är faktiskt så sjuuuuukt glad!! :)

Dessutom kan ni se videon här, där Calle hälsar till mig! (Min älskade sambo blev dock lite småbutter när han tyckte det lät som om Calle flörtade med mig..) :P

Majblommas annonser

Min kära syster har en annonsblogg - och för ett tag sedan bad hon mig fixa designen från hennes lite snabbt ihopfixade. Nu är den i alla fall klar och upplagd på hennes blogg.

Så här såg det ut innan:





Efter min lilla fix med allt möjligt ser det numera ut så här:



En klar förbättring, eller hur? Kom gärna med kommentarer.. :)

Uteblivna inlägg

Jag tänker att jag kanske borde skriva något om sommaren. Eller om min nya fina kamera. Eller om hur det känns att ha firat 2 år tillsammans med min pojkvän. Eller om alla muffins jag bakat. Eller om sommarens smaker av blåbär, smultron, hallon och kantareller.

Eller kanske borde jag lägga upp den bildserie jag tog på fjärilen som så vackert landade på min hand när jag var ute för att provfotografera med nya kameran. Sedan satt den där på handen och lekte fotomodell.

Men å andra sidan är det fint väder och det där med att ladda upp bilder tar lite för långt tid ibland här ute på landet, så det får vänta. Njut av värmen och solen nu! :)

Kamera försenad

Av någon anledning verkar min kamera inte skickats innan jag mailade dem igår och undrade hur det går.. Nu när jag har fått kollinummret kan jag kolla upp var den befinner sig. Och tja, den verkar faktiskt ha skickats idag.. 

Små grodorna, små grodorna...

... är överallt och jättesmå. Åtminstone här i Blekinge. Så jag bestämde mig genast för att försöka fånga dem på bild med svärfars digitalkamera. Men det var lättare sagt än gjort för de små rackarna rörde sig ständigt och hoppade alltid ur fokus. Hursomhelst, dessa bilder tillägnas nu min grodtokiga syster.. :)








Tittut!




Nej, jag vill inte fotas!


Kan jag inte hoppa iväg, kanske jag kan klättra iväg..


Jag ger upp - är jag snygg så här?




En av de bästa bilderna. Dessutom ser man hur små grodorna är..


Sedan var det förstås inte bara grodor som fanns i trädgården..













Vad det är kul att fota! :) Jag längtar verkligen efter min egen digitalkamera..

Grönan!

Det var ju inte bara så att vi gick omkring och vann godis (visserligen bara jag som vann godis). Det blev åtminstone 7 timmar på Grönan och en hel del karusellåkande (vi spenderade pengar och köpte åkband).


Fullt med folk!


Spökhuset


Ett spöke!


En slänggunga, fast den hette något annat. Bara jag som ville åka, fattar inte varför - jag älskar den!


Insane - Grönans nyaste attraktion. Vi tvekade och stressade upp oss ganska länge innan vi bestämde oss...


...för att faktiskt åka den. Och under 75 sekunder var det ganska mycket ren skräck, för den var otäck, läskig, men ack ändå så rolig (efteråt så klart..). Vi var ju helt enkelt tvungna att åka den.

På kvällen gick vi ut i Stockholm efter att ha druckit drinkar ute i förorten. På stället vi gick till blev vi bjudna på både shot och bubbel av en kille som tillsammans med sina polare firade att han tydligen vunnit 1,8 miljoner. Så här lät han typ:

    - Hahahahaha! Om jag lägger 7000 kr i baren ikväll, så har jag ändå 1 miljon 793 tusen kr kvar!!! Ahahahahahaha!

Vi var väl lite tveksamma till om den där vinsten var sann, men å andra sidan hade de kul och alla där bjöds på champange, så det var najs. På söndagen lovade vi varann att om någon av oss vann 1,8 miljoner så skulle vi spendera 7000 i en bar med skumpa... :)

Dumle, Dumle, Dumle..

När Suss fick syn på en kvinna som gick omkring med en dumleväska på Gröna Lund sa hon direkt:

    - En sån där väska borde du ha Elin. Dumle. :)

För bland oss är det jag som är Dumle. Bland Humle, Dumle och Fumle blev jag Dumle för länge sen. Så Dumle, det är jag.


Lite senare fick vi också syn på dumlehjulet och peppad av alla andra och för den goda sakens skull kände jag att jag måste ju faktiskt spela på det. 25:- för fem nummer, så jag funderade på vad jag skulle ta för nummer när killen på andra sidan disken informerade mig om att nummrena måste vara i samma rad för att kosta 25:-.

Efter lite dividerande bestämmer jag mig för raden som innehåller Suss turnummer - nr 19. Jag räcker fram en hundralapp.

    - Jo, Elin - jag har ett erbjudande till dig. Om du köper fyra rader så får du en extra på köpet.

    - Eh, nä tack. (Att satsa 100 kr faller mig definitivt inte i smaken - det skulle jag aldrig ha råd med)

Så jag får tillbaka min växel och satsar på nr 16-20. Sedan kör de faktiskt igång hela hjulet bara för mig (visserligen påhejad av fyra tjejer) och jag får själv säga stopp.

Och av någon anledning, på hela det stora hjulet så stannar markören - just på siffran 20. Och dumleväskan med åtta påsar dumlekolor är min.



Efteråt när vi pratade om det sa mina kompisar att ingen av dem faktiskt var förvånade över att jag vann. Det var liksom redan givet från början att jag skulle göra det.


Dumleväskan packad med grejer.

Nu tänkte jag faktiskt försöka göra någonting kul av min vinst, för trots att en påse redan gått åt, så är jag inte jättebra på att sitta och äta godis. Så, jag letar för tillfället recept på - dumlemuffins och dumlekladdkaka.. :) I mean, why not!

Helg!

Nu ska jag iväg och ha en fantastisk helg i Stockholm med tjejerna.. :) Gröna Lund står på schemat bland annat..

Ha en bra helg!

It goes darker...

Imorse gjorde jag slag i saken. Efter att ha väntat och väntat och skjutit upp det i månader (!) och efter att ha tjatat och bett och frågat om någon kunde hjälpa mig så har jag nu tagit tag i det hela själv.

Jag har tonat håret. Själv.

Först tyckte jag nog att det blev lite för grått istället för brunaktigt, men sen har jag växlat lite och tycker nog att det är rätt bra ändå. Det var nog mest lamporna i H&Ms provhyttar som gav den där gråa nyansen.. Vi får se hur det håller i sig.






Vad tror ni?

Resultat från Kista Galleria...

Dagens resultat från Kista Galleria är att jag har gått.. hör och häpna.. + 1 kr!!!

Jag har slagit rekord i den här gallerian då jag gått igenom samtliga affärer utan att köpa en enda liten grej. Däremot så lyckades jag med att hitta 2 st 50-öringar..

Det är faktiskt inte särskilt roligt att gå i affärer när man inte har särskilt bra med pengar, för trots att det är rea precis överallt så känns det ändå inte som om det finns något som är tillräckligt billigt för att jag skulle tycka att jag kunde lägga pengarna på det. Trots det hittade jag några saker som jag funderar på:

Dels en lila klänning med dragkedja fram för 249:- på H&M.



Dels en röd klänning från H&M för 199:-. Visserligen funderar jag inte jättemycket på denna, men jag hade lätt köpt den om jag varit rikare..



Sedan har jag en lila kofta för 70:- också på Cubus som jag funderar på, men jag tänkte få håret lite mörkare imorgon, så jag tänkte vänta och se om den går bra ihop men blivande hårfärgen innan jag eventuellt gör ett inköp på den.

Jag tycker inte om att inte ha råd med rea-kläder...

Mot Stockholm!

Första klass mot Stockholm och livet känns ganska så bra härligt. :)

Min syster har efterfrågat en design till sin
annons-blogg, så jag tänkte sätta mig och pilla med det under resan.. ska bli spännande att se hur det blir.

Nej, döda inte Harry Potter-äpplet!

Ska göra frukostgröt med äpple i.
    - Är det okej att jag börjar skära i äpplet? Äter du upp resterna sen då när jag har åkt?
    - Jo, men jag äter nog upp det nu i så fall..
    - Ha, det ser ut som en blixt på äpplet. Det är lite som Harry Potter..
    - Men du kan ju inte döda Harry Potter-äpplet!!
    - Nähä..?
    - Men då kommer ju Voldemort-äpplet att vinna i äppelvärlden. Så du kan ju inte döda Harry Potter!
    - Men om jag låter honom ligga kommer han ju ruttna. Man kan ju inte ha en rutten Harry Potter..
    - Hmm.. nä..
Jag sticker kniven i äpplet och skär av en bit. Förhoppningsvis har Voldemort-äpplet redan besegrats i äppelvärlden.


Harry Potter-äpplet

12 tusen nysningar!

Sover dåligt. Kanske för att jag vet att jag måste upp tidigt, tidigt för att färdigställa en del grejer.

Hur det än är så vaknar jag dessutom till utav att näsan har behov av att nysa. Så jag nyser. Och nyser. Och nyser. Trots att jag är allergisk brukar jag sällan nysa mer än 2-3 gånger på rad, men nu vill nysningarna inte sluta. Så jag nyser. Och nyser. Och nyser. 12 nysningar får jag ihop det till innan jag tappar räkningen. Så jag tänker att det är väl lika bra att gå upp nu som sen.

Har preparerat näsan (och mig) nu med allergimedicin, men till dess att den börjar verka ordentligt kan jag lika gärna försöka få någonting gjort. Eller hur?



Aaaaaaatjo!!!

Grill-middag

I riktig parmiddag-anda bestämmer vi oss för att bjuda över ett par på grillning. Sedan utspelar sig följande: killarna går iväg till grillen och jag och min kompis stannar kvar och kokar potatisen samt förbereder salladen innan vi beger oss ut till grillen likaså. Är det inte typiska könsroller, eller vad?

Fast å andra sidan, vad spelar det för roll?

Middagen var i alla fall mycket trevlig. Vi satt utomhus och gick sedan in för att äta lite jordgubbar med glass och smaka lite på rabarberlikören (ja, trots att det är tisdag).

Nu har jag en hel del som jag måste göra som jag egentligen redan borde ha gjort. Jag som mest vill sova.

And did it again.

Skulle stänga ner någon sida angående kameran då jag såg en detalj som jag behövde titta närmare på. Så jag googlade lite slött samtidigt som jag pratade i telefon. Och kom in på en sida där de hade kampanj på kameran - 400 kr billigare än jag precis köpt den för!!

Så jag grips av panik och ringer genast upp kundservice och avbokar min beställning. Sedan tittar jag lite närmare på den nya internetsidan. Lite noggrannare. Det "billiga" priset är jivetvis exklusive moms. Exklusive moms. Så med moms är den här kameran 150 spänn dyrare. Fan!

Så, jag sliter åt mig telefonen igen och pratar med samma handläggare. Och ångrar mig. Och nu ligger det en beställning där igen. Han måste tro att jag är helt sjuk i huvudet. En riktig virrpanna.

Jag tror jag bryter ihop.

I did it.

Efter många veckor, långa stunder och tusen tankar. Efter att ha tvekat i en evighet. Efter att ha bråttats med en obeslutsamhet som sagt att jag egentligen inte har råd. Efter att ha funderat, funderat och återigen funderat.

Men nu gjorde jag det.

Jag tryckte på knappen bekräfta beställning och slutförde köpet. Så nu kommer den bli min. En Canon Digital Ixus 100 is. Fast jag är fortfarande osäker på om jag borde ha gjort det. För jag har egentligen inte råd.

Nu ska jag bevisa för mig själv att jag är värd kameran.

Ett helt liv att förstå

Soundtracket idag består av Kent. Kent, Kent, Kent. Jag flyter bort i musiken.



I öronen sjunger Kent:

Se på mina händer
Granska mina ögon och mitt hår
Ta en dag i sänder
Men jag minns inte nånting från igår

Rör vid mina kinder
Jag önskar att jag hade vackert skinn
Alla bilder, från min spegel
Var snälla försvinn

Allt jag är
Allt jag kan få
Kommer ta ett helt liv att förstå

Allt jag vill
Allt jag vill ha
Det är så löjligt
Men jag vill vara glad

Håll i mig
Kom och håll i mig

Viskar till dig: "Stanna"
Jag tror att jag blir galen om du går
Jag lovar jag ska inte va den samma
Den dåren som jag varit alla år

Du talar om att du är du
Att det som var, inte kan bero
Så vassa ord
Jag hör din röst
Du skär upp ett fönster
Ser in i mitt bröst

Håll i mig
Håll i mig
Kom och håll i mig

Achievement & limitations



Det har kommit upp affischer i mitt "pluggrum". Fyra stycken de-motivators för att vara exakt. Den övre sitter på väggen. De undre finns i cyberspace.








Jag gillar den sista - den är inte ett dugg uppmuntrande.. det kan alltid bli värre.

Att köpa eller inte köpa - det är frågan...



Jag vill ju ha kameran, men den är ju så sjukt dyr... :/

Pengar till kläder, nöje eller mat?

Bli medlem i Gratisbio

Det är väldigt enkelt att samla poäng på Gratisbio, antagligen för att nya erbjudanden dyker upp väldigt ofta. Nu kan du dessutom tjäna poäng genom att logga in på Gratisbio varje dag och genom att vara aktiv i andra användares gästböcker.

När du sedan samlat ihop 200 poäng kan du hämta ut ett presentkort på 50 kr i valfri affär. De flesta affärer har också ett samarbete med Gratisbio och du kan välja att använda upp pengarna på kläder, skor eller till och med i mataffären! Så även om du inte gillar mode eller bio finns det ingen anledning att inte bli medlem i Gratisbio.

Blir du medlem genom mig får du 75 poäng att börja med. Sedan är du vips uppe i den första poängnivån. :) Det är hur enkelt som helst.

Bli medlem idag!

Lyckat

Nu när klockan har passerat sex och rabarberlikören har stått i kylen några timmar kände jag att det var dags att provsmaka rabarberlikören för att stilla nyfikenheten.

Omdömet? Det var gott. Det smakade precis som jag föreställt mig att rabarberlikör skulle göra. Alldeles lagom mycket härlig rabarbersmak, alldeles lagom sött och alldeles lagom lite alkoholsmak från vodkan även om man känner att det är ganska starkt ändå. Mycket gott blev det! :) Det var väl värt de där veckorna i glasburken. Ett lyckat resultat!

Sedan är det ju underligt hur roligt man kan ha det med ett foto av en flaska rabarberlikör... vilken bild gillar du bäst?







Vodka-rabarber-muffins

När jag filtrerat upp rabarberlikören i flaska hade jag ju en hög med små vodka-preparerade rabarberbitar kvar. Tyckte dock att det var synd och skam att slänga bort rabarbern, så jag bestämde mig för att göra muffins. Vodka-rabarber-muffins.

En genial ide tyckte jag och rörde ihop smeten och tillsatte rabarbern. Vid provsmakningen av smeten upptäckte jag dock en liten miss - rabarberbitarna var fortfarande sura som just rabarber kan vara. Jag löste det genom att hälla på lite extra socker och hoppas på det bästa.

Och ja, det blev gott - mina vodka-rabarber-muffins. Fast alkoholen har väl till stor del försvunnit i ugnen.. :)




Mumsiga blev de - vaniljmuffinsen med vodka-rabarber.

Rabarberlikör

För många veckor sedan fick jag för mig att göra ett experiment - jag hittade nämligen ett recept på rabarberlikör på nätet som jag kände för att testa. Sagt och gjort och jag inhandlade rabarber. Sedan har burken med rabarber och vodka stått där i barskåpet och tagit smak. Efter två veckor lade jag till vaniljen och nu har jag äntligen tillsatt sirap och hällt upp likören på flaska.


Rabarberlikör

Jag har hittills bara smakat lite smått på den och ja, det verkar faktiskt gott. Tänkte dock låta den stå och gotta till sig med sirapen lite innan det är dags för första riktiga provsmakningen.

Annars kan jag tipsa om att det var ganska gott med rabarbervodkan (dvs innan sirapen tillkom) blandat med lite flädersaft. Det var lite vätska som inte blev filtrerad som jag använde till en söndagsdrink istället. Gott och friskt faktiskt.

Ping Pong

Katrin Zytomierska har skrivit ett skit-kul inlägg. Sådana inlägg är definitivt ett skäl till att läsa hennes blogg. :) Check it out:

Katrin Zytomierska - The Ping Pong show

Av någon anledning har jag hört talas om denna ping pong show tidigare, tror det var någon som berättade om det för några år sedan.

Ny design till lillasyss?



Min lillasyster vill kanske ha en ny design på sin blogg och har bett mig hjälpa henne. Dock har jag ingen aning om vilka färger som skulle passa eller vad du vill ha, så jag har en uppgift till dig.

* Fundera på vad du vill ha för färger
* Hittar du inspiration eller något exempel på hur du kanske vill ha din blogg får du gärna skicka en bild till mig med det.
* Vill du ha någon annan funktion eller något i designväg som skulle kunna lyfta din blogg?

* Foton fixar vi i stamåla. :)

Annars kommer jag göra som jag tycker och då är det inte säkert att det blir bra. :P

Tågtrubbel

Ska åka hem till Lund och bestämmer mig för att ta 18-tåget. Då bör jag vara i Lund strax efter åtta, så jag hinner handla innan affären stänger. Sagt och bestämt och jag får skjuts till stationen. Så, in på Pressbyrån för att ladda kortet och köpa biljett. 
    -    Jag skulle vilja ladda det här kortet med 200 kr.
    -    Det går nog bara att ladda med 300 kr, säger kassörskan.
    -    Fine, då gör jag det. Sedan ska jag ha en biljett till Lund.
    -    Ok. En biljett alltså? För en person?
    -    Ja.
    -    Ok. Här har du laddningskvitto och biljetten. Jo, förresten, vi har fel på signalsystemet så...
    -    Jaha..?
    -    Jo, så alla tåg är inställda och ersatta med bussar fram till Kristianstad.

    -    Eh, jaha..
    Tänker: [Kunde du inte sagt det innan du sålde biljetten till mig idiot???]

Sedan går jag och irriterar mig på kassörskan ett tag, för hade jag vetat att det var buss som gällde hade jag nog stannat en dag till, åkt i morgon bitti eller så, för så bråttom har jag inte till Lund. Tyvärr har jag inte mod nog att säga till henne.

Ute hällregnar det. Och ersättningsbussen är sen. När bussen kommer vet busschauffören inte när det kan finnas anslutningståg i Kristianstad. Inte kollar han biljetten heller. Och på bussen är det trångt, och trängre blir det i Karlshamn där en massa folk kliver på.

    -    Nu får ni samsas lite, för det är lite trångt, säger busschauffören. Ni kan alltid sätta er i knät på varandra så blir det lite mysigare.

Passagerarna fnissar lite generat och slänger ett öga på sina medpassagerare.  Sedan knös och skuffas det och folk tränger ihop sig och tillslut har faktiskt de flesta fått någon plats att sitta. Därefter passar den pratglade busschauffören på att göra reklam för allehanda jippon, festivaler och stadsfester i samtliga byar och städer vi passerar.

    -    Nu är vi strax framme i vackra Karlshamn. Här skiner solen som ni kan se och det är alltid fint i Karlshamn. Och hit bör ni bege er nästa helg, för då är det fest för det är Östersjöfestivalen här i Karlshamn. Det borde ni passa på att besöka...

    -    Och vill ni inte resa vidare, så kan ni stanna här i Kristianstad och gå på Kristianstadagarna.

Framme i Kristianstad får vi i alla fall byta till tåg och jag behöver faktiskt bara vänta i 15 min innan tåget går. När det kör igång informerar tågpersonalen:

    -    Vi vill informera om att detta tåg har två toaletter. Tyvärr är båda ur funktion. Om det ändå skulle uppstå en nödsituation så vänligen kontakta tågpersonalen. [Lite smått undrar jag vad de ska kunna göra åt saken.]

Sedan stannar tåget bredvid några kor i en hage och från lokföraren hörs:

    -    Ja nu är det så att vi inväntar möte och därför får vi stå stilla en stund. [Nähä?!?]


Några minuter senare när korna har flyttat sig lite längre bort i hagen:

    -    Nu har jag fått lite mer information om mötet. Det är ett tåg från Hässleholm som ska passera oss. Detta tåg har precis lämnat Hässleholm och av någon anledning får det tydligen gå före även om vi är i tid. Så vi blir stående här ett antal minuter till.

Tåget rullar vidare, men i Eslöv plingar det till i högtalarsystemet igen:

    -    Vi har fått lite problem med vår strömmottagare här och det är därför vi inte har lämnat Eslöv. Jag ska se vad som har hänt och om jag kan försöka få igång den.

Några minuter senare rullar tåget igen, så tydligen fick han igång den. Döm sedan av min förvåning när vi tillslut rullade in på Lunds central. Lite mer än en timme senare än jag hade planerat. Det bästa är att jag faktiskt hann handla. :)

Seriöst..? Jag har vunnit igen! :)

Jag läste precis att jag vunnit en annan tävling också. Hos Pysseltokig vann jag tydligen en chokladbok. Jag tror inte den boken kunde ha hamnat i bättre händer. :)



Det roliga är att jag typ fick något ryck för snart två veckor sedan och skrev med mig och länkade till en hel massa tävlingar på en underblogg till denna, dvs här. Det roliga är att jag gjorde det bara för att testa. Testa om det går liksom. Och så vinner jag två vinster på så kort tid. En highlighter och en bok. Och jag börjar förstå min tävlande syster.

Det här med att vinna (och tävla) ger mersmak!! :)

Vinnare?? - Ja!! :)

Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna vinna någonting på någon blogg-tävling eller någon annanstans. Och då har jag ändå en syster som gjort det där med internet-tävlande till en sport i sig. Och om hon vinner... :)

Men i alla fall, döm om min förvåning när jag hittade det
här inlägget



Ha, jag har vunnit någonting! :) Jag är jätteglad och kan inte riktigt sluta le. Jag vann! :)

Ser du systra mi, jag kan också vinna något ibland. :)